Uvoľniť a relaxovať sa dá naučiť. Vhodne zvolenými technikami a pravidelným nácvikom vieme docieliť uvoľnenie tela aj psychiky.
Cvičenia nie sú fyzicky náročné, vhodné sú pre ľudí, ktorým sa nedarí zbaviť sa stuhnutosti, fyzického, či psychického napätia.

Pravidelné cvičenie umožňuje zbaviť sa alebo zredukovať nepríjemné pocity ako je úzkosť, nervozita a napätie, zvýšiť koncentráciu a pozornosť.

Kurz vám umožní lepšie spoznať techniky a metódy relaxačných cvičení a správne ich používať vo svoj prospech.

Nový kurz začína vo štvrtok: 24. septembra 2020
od 9:00 – 10:15

Cena kurzu: 50 eur (tri stretnutia, vždy vo štvrtok ráno)

Malá skupina, max. 4 účastníci.

Uvoľňujúce a dychové cvičenia určené predovšetkým pre tých, ktorí sa nevedia uvoľniť, fyzicky a psychicky sú často napätí a v strese. Relaxačné a dychové cvičenia sú obohatené aj o energetizujúce cviky, ktorými si „dobijeme“ baterky a načerpáme silu.

V letných mesiacoch: jún-august prebiehajú relaxácie v prírode. Je možné si hodiny objednať aj individálne alebo v priestoroch firmy.

Čo vás čaká?

TIAŽOVÁ RELAXÁCIA – pri tejto relaxácií ležíme na chrbte a postupne sa koncentrujeme na určitú časť tela, uvedomujeme si jej tiaž, pomáhame si vedomím napätím a následné uvoľníme

ENERGETIZUJÚCE CVIĚNIE – rozprúdenie krvi a energie, uvedomenie si vnútornej sily, zlepšenie koncentrácie a pocitu stability

POHYBOVÁ RELAXÁCIA – je jemné a postupné „vytriasanie“ svalstva, aktivita podobná prvkom tanca, robí sa v stoji, zväčša s doprovodom špecifickej rytmickej hudby

DYCHOVÉ CVIČENIA – nácvik vedomého dýchania, bránicového dýchania, voľného dýchania, vydychovanie zbavujúce napätie

UZEMŇUJÚCE A HARMONIZUJÚCE CVIČENIA – pomáhajú dostať sa do prítomnosti (TU a TERAZ), zvyšujú bdelosť a vnútorný pokoj

RELAXÁCIA S IMAGINÁCIOU A S HUDBOU – navodzovanie uvoľnenia a príjemných pocitov pomocou predstáv a relaxačnej hudby

Rezervácie: poradna@atna.sk alebo telefonicky: 0905 755 022

Relaxácia spolu so správnym dýchaním sú dva najúčinnejšie spôsoby neutralizácie negatívnych účinkov stresu.